Pronájem bytu 3+kk 88 m², Praha

39 500 Kč za měsíc

+ Poplatky viz text

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme dvojložnicový byt v nejvyšším patře novostavby, s prosluněnou rohovou terasou, klimatizací a garážovým stáním v klidné rezidenční části Praha 10 - Štěrboholy.

Byt prošel celkovou nákladnou rekonstrukcí, při které zde byla nainstalována také klimatizace, elektrické podlahové vytápění celého bytu, stmívače osvětlení, kvalitní kuchyně opatřená spotřebiči značky Siemens, vestavěné úložné prostory a další nadstandardní prvky.

Jednou z hlavních přidaných hodnot je rohová, téměř 50 m2 velká terasa, jenž je osázena okrasnými květinami opatřenými automatickou závlahou a disponuje také markýzou či venkovní sprchou. Terasa je orientována na jihozápad, což umožňuje využití letních slunných dní na maximum.

Součástí pronájmu je jedno garážové stání v podzemních garážích a sklepní kóje. Dům disponuje také společnou kočárkárnou v přízemí. V blízkém okolí naleznete plnou občanskou vybavenost (např. školy, parky, sportoviště Hamr, nákupní centrum Fashion Arena Štěrboholy) a výhodou může být také dobré napojení na dopravní trasy jak do centra města, tak na dálnice (směr Liberec/Hradec Králové). Poplatky činí 4 500 Kč + převod elektřiny.

Základní údaje

Balkóny Terasa
ID nemovitosti 134654-1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 88 m²
Patro 3
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist