Pronájem bytu 2+kk 50 m², Praha

25 000 Kč za měsíc

+ poplatky 6 100 Kč ( poplatky za služby, topení, voda, internet) Elektřina se převádí na nájemce, v

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jak by se vám líbilo bydlet v oáze klidu a zeleně, v bytě s vlastní předzahrádkou v blízkosti centra města? Pokud je to právě to, po čem toužíte tento prostorný byt o dispozici 2+kk a velikosti 50 m2 s 100m2 předzahrádkou s terasou Vás okouzlí a bude tou nejlepší volbou!

V klidné lukrativní lokalitě pražského Smíchova v blízkosti parku Ladronka a Košíře-Motol s výbornou dostupnosti do centra Prahy nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderní byt 2+kk s krásnou upravenou předzahrádkou v přízemí moderní budovy, která je součástí exkluzivního rezidenčního komplexu Rezidence Císařka s 24/7 recepcí, kamerovým systémem a ostrahou.

Tento byt splňuje vyšší standard komfortního bydlení pro pár nebo jednotlivce.

Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a vstupem na velkorysou 100m2 předzahrádku s terasou s výhledem do zeleně, ložnice s vestavěnými skříněmi, dále koupelna s vanou, toaletou a pračkou a komora.

Byt se nabízí kompletně zařízen nábytkem a kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů (lednice, indukční varná deska, trouba, myčka nádobí).

Díky velkým oknům a vstupu na velkorysou předzahrádku orientovanou na východ s možností příjemného posezení, obývací pokoj je velice světlý a vzdušný. V bytě je dostatek úložného prostoru díky stylové vestavené skříni v ložnici, úložným prostorům na chodbě a v komoře.

Zajisté oceníte polohu bytu v klidné ulici Na Císařce, kde si na své přijdou i milovníci přírody a sportovního vyžití, které je realizováno prostřednictvím blízkých sportovišť, parku Ladronka s cyklistickými a bruslařskými stezkami či relaxačního centra s bazénem. Příjemným procházkám či běhu se ostatně můžete oddávat také v prostředí Skalky nebo v přírodním parku Košíře-Motol. Výhodou lokality je rychlá dostupnost do centra města 700 metrů od domu je zastávka tramvají s přímým spojením do centra, v těsné blízkosti je i zastávka autobusu, kterým se dostanete ke stanici metra B Anděl nebo ke stanicím metra A Dejvická a Hradčanská.

Nájemné je 25 000,- Poplatky za domovní služby vč. internetu jsou 6 100 Kč měsíčně. Elektřina se převádí na nájemce. Kauce je ve výši 31 100 Kč.

Volný od 1.6.2024

Pokud bylo vždy vaším snem bydlet v oáze klidu s vlastní předzahrádkou, neváhejte, zavolejte mi a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu!

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6654
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist