Pronájem bytu 2+kk 44 m², Praha

18 000 Kč za měsíc

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem podkrovního bytu 2+kk s patrem na spaní, který se nachází ve výborné lokalitě Prahy 5 - Erbenova, v blízkosti stanice metra Anděl.??
Tento byt je ve třetím patře bytového domu. Po vstupu do bytu se dostanete do chodby, která Vás zavede do obývacího pokoje. Kuchyně je vybavená sklokeramickou deskou, troubou, lednicí a mrazákem. Dále zde naleznete dostatek pracovní plochy, která je využitelná jak při vaření, tak jako pracovna. Z kuchyně se po schodech dostanete do patra na spaní. Součástí bytu je také koupelna se sprchovým koutem, WC a prostorem pro pračku.
??Cena nájmu tohoto částečně zařízeného bytu činí 18.000,- Kč měsíčně. K tomu je třeba připočítat zálohu ve výši cca 4.150,- Kč na služby spojené s užíváním bytu včetně elektřiny, která bude přepsaná na nájemníka. Vratná kauce ve výši 36.000,- Kč a poplatek realitní kanceláři ve výši 21.780,- Kč jsou standardními podmínkami.??
Byt je volný ihned a je připraven poskytnout Vám komfortní bydlení v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy. Pokud máte zájem o tento byt, neváhejte kontaktovat naší makléřku zakázek, která Vám ochotně poskytne další informace a domluví prohlídku nemovitosti.?

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Podkroví
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6633
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 44 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist