Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 27 m², Praha

20 150 Kč za měsíc

+ poplatky 1 000 Kč/ osoba/ měsíc

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme nadstandardní bytovou jednotku 1+kk v kompletně rekonstruovaném historickém rohovém činžovním domě přímo na nábřeží, v jedné z nejžádanějších pražských lokalit. Dům se nachází jen pár kroků od nejoblíbenější části vyhlášené náplavky, s naprosto bezchybnou občanskou vybaveností (restaurace, obchody, kavárny, vinárny, OC Nový Smíchov) a skvělou dopravní dostupností (tramvajové zastávky jen pár metrů od domu, stejně jako metro linky B - Karlovo Náměstí, vstup z Palackého náměstí)

Samotná jednotka je zcela nová, kompletně zařízená nábytkem, tak jako vidíte na fotografiích. Kuchyně je zařízena spotřebiči (myčka, lednice, elektrická varná deska) a v koupelně se sprchovým koutem je umístěna pračka. Jednotka je velmi světlá a působí útulně. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy (zálohy na elektřinu ve výši 3 000 Kč měsíčně se hradí přímo pronajímateli).

V domě je aktuálně k dispozici více volných bytů s dispozicí 1+kk, 2+kk i 3+kk o různých výměrách (20-65 m2), ve více podlažích, a to včetně bytů/ateliérů bez nábytku.
Pro více informací mne prosím kontaktujte.

Základní údaje

Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 13214-505
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 27 m²
Patro 4
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist