Prodej bytu 5+kk 150 m², Praha

13 480 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TILLIT

Rudná, Riegrova 390/31

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout k prodeji moderní a prostorný byt 5+kk v poklidné lokalitě Praha - Třebonice. Toto luxusní bydlení je zasazeno do samotného srdce městské části. Nemovitost je vystavena na rozhraní mezi obytným územím a městskou zelení v okolí Dalejského potoka, která Vám zpříjemní život ve městě. Lokalita je zároveň na dosah nákupních zón, kin i restaurací nedalekého Zličína.

Byt 5+kk (150 m2) je součástí domu o 3 jednotkách s prostorným zázemím. Je situován ve 2.NP nad ostatními byty. Jeho pozice tedy umocňuje výhled do kraje z bezpečného nadhledu.

Jednotka je tvořena z těchto částí:
vstupní hala se šatnou 14.67 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 45.57 m2; ložnice 14.70 m2; pokoj/šatna 8.75 m2; pokoj 20.30 m2; pokoj 12.60 m2; koupelna s WC 9.98 m2; prádelna/šatna 7.50 m2; technická místnost 4.65 m2; samostatné WC 2.84 m2 a prostorná terasa

Moderní jednotka je vytápěna podlahovým topením napojeným na tepelné čerpadlo NIBE VVM 320, které též řeší ohřev vody a je možné jej dálkově ovládat. Celý dům byl již od výstavby koncipován, dle PENB do energetické třídy B "VELMI ÚSPORNÁ". Z tohoto důvodu byl osazen kvalitními (3)troj skelnými okny, bezpečnostními dveřmi a kvalitní tepelnou izolací.

Veškeré použité materiály v bytě jsou kvalitní a nadstandardní. Velkoformátová dlažba umožňuje vyniknout moderní kuchyňské lince i designovému přechodu mezi obytnou částí a terasou. V koupelně je vana i sprchový kout s masážními tryskami v moderním provedení.

Na pozemku před domem (90 m2), který patří k bytu jsou 2 parkovací stání.

Tato nemovitost je ideální pro rodinu, nebo jednotlivce, kteří hledají prostorné moderní bydlení v poklidné lokalitě na dosah velkoměsta.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Těším se na shledanou s Vámi při prohlídce bytu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 60324
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 150 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TILLIT

Rudná, Riegrova 390/31

Zobrazit kompletní nabídku RK

TILLIT

Sdílet nemovitost

TOPlist