Prodej bytu 2+kk 52 m², Praha

8 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Zcela nový byt 2+kk (52 m2), kde se můžete zabydlet jako první a dosyta si užívat veškerého komfortu moderního bydlení. Nebo jste investor a tuto radost dopřejete svému prvnímu nájemci?

Byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru včetně vestavěných spotřebičů a jídelního pultu, v ložnici je vestavěná skříň s pracovním koutem. V celém bytě už byla osazena stropní osvětlení, v koupelně doplňky (zrcadlo, světlo, sprchová zástěna u vany z tvrzeného skla).

Třešničkou na dortu je terasa podél bytu, přístupná z obývacího pokoje i z ložnice, s výhledem na barevné střechy protějších domů a zeleň Černého vrchu.

Součástí prodejní ceny je garážové stání a sklep v přízemí domu.

Přímo u vchodu do domu je tramvajová zastávka U Zvonu, díky které Vás bude od křižovatky Anděl (stanice metra a OC Nový Smíchov) dělit jen pár minut.

Výborné dopravní spojení a veškeré myslitelné zázemí v okolí (obchody, restaurace, lékárna, služby) je v rovnováze s možností každodenní relaxace v přírodě. V pěší dostupnosti se nachází hned několik parků: Husovy sady, Šalamounka, Klamovka i Mozartem proslulá zahrada Bertramka.

V plánu městské části je úprava uličního pásu ze současné dopravní tepny na zelenou městskou třídu: oddychový boulevard se stromořadím, lavičkami a vodními prvky se zachovaným tramvajovým spojením. Studie budoucí podoby Plzeňské byla včetně vizualizací už představena veřejnosti a vzbudila velké nadšení a očekávání.

Pokud uvažujete o koupi vlastního bydlení nebo investičního bytu, ať už pro dlouhodobé nebo krátkodobé pronájmy, nabízí tato volba velmi zajímavé zhodnocení.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Inženýrské sítě Kabelová TV
ID nemovitosti 15741019
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 52 m²
Patro 5
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist