Prodej bytu 1+1 44 m², Praha

5 580 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Holešovice, různorodá čtvrť hlavního města, která se rozkládá mezi levým břehem Vltavy a letenským kopcem, dnes patří k nejzajímavějším pražským lokalitám. Množství původních industriálních staveb již neslouží svému účelu, ale řada z nich byla zrekonstruována a našla druhý život jako byty, kancelářské komplexy, ateliéry mladých umělců, designérů a architektů či kulturní instituce.
A právě zde, v těsné blízkosti Ortenova náměstí, v ulici Osadní, nabízíme byt s dispozicí 1+1 a velikostí 44 m2, který se nachází na druhém nadzemním podlaží pětipatrového domu s výtahem. Dům z 30. let 20. století postavený ve funkcionalistickém stylu, je po celkové revitalizaci s novou fasádou a zateplením, s novými okny, novými rozvody z roku 2023 a novým výtahem a zasklenou pavlačí.
Samotný byt je v tuto chvíli velice šikovně maximálně prostorově využit a nabízí dva samostatné pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem. K tomu je k dispozici koupelna se sprchovým koutem a oddělená toaleta. K bytu dále náleží sklep.
Vzhledem ke své strategické poloze v pěší vzdálenosti na kompletní MHD včetně metra "C," v blízkosti menších či větších obchodů, spousty restaurací, galerií, ale i městských institucí, je nabízená nemovitost ideální, jako investiční byt na pronájem, stejně tak ale uspokojí každého, kdo má rád tep velkoměsta.
Pro bližší informace kontaktujte, prosím, makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2141033
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 44 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist