Prodej bytu 4+kk 137 m², Praha

23 290 000 Kč

včetně DPH

Nemovitosti nabízí

SATPO - SATPO management, s.r.o.

Praha, Holečkova 3331/35

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prostorné 4+kk o velikosti 137,4 m2 zaujme velkorysým prostorem a rozlehlou terasou o velikosti 16,7 m2. Byt je umístěn v šestém nadzemním podlaží a nabízí dechberoucí výhledy na krásnou přírodu protějšího Pavího vrchu.

U vchodu vstupní haly se nachází komora a vedlejší toaleta s umyvadlem. Rovně přes halu vede chodba do šatny, která se dělí na dva soukromé pokoje s koupelnou vanou, umyvadlem a toaletou. Hlavní součástí bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a komorou na zásoby. Na konci obývacího pokoje se lze dostat do ložnice ke které náleží soukromá šatna a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Byt je vybaven rekuperací a celoplošným podlahovým vytápěním. K bytu náleží také skladový prostor o výměře 3,6 m2 a parkovací stání, které jsou v ceně bytové jednotky.

Rezidence Laurová se nachází mezi ulicemi Radlická a Na Laurové v městském obvodu Praha 5 – Smíchov. Jedná se o jedinečnou a vyhledávanou oblast, kde se prolíná příroda, bezproblémová doprava, zázemí pro sport, nákupy i společenský život. Pod jednou střechou máte k dispozici služby recepce 24/7, reprezentativní místnost pro pracovní či společenské schůzky, kvalitní vybavení a zázemí s poskytovanými službami přináší vše, co očekáváte od exkluzivního bydlení. Díky pobytové střešní terase SKY TOP můžete navíc relaxovat venku a uspořádat setkání s rodinou či s přáteli. Klidné chvíle můžete trávit i v uzavřeném vnitroblok se zelení a zpevněným povrchem pro sportovní aktivity.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH
Balkóny Terasa
ID nemovitosti LAU_A6.1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 137 m²
Patro 5
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

SATPO - SATPO management, s.r.o.

Praha, Holečkova 3331/35

Zobrazit kompletní nabídku RK

SATPO - SATPO management, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist